Söndag

Nu är vi hos mammas farbror i Hindås (världens mysigaste hus). Nu håller jag på att göra läxor och övar till några prov som vi ska ha denna veckan!
 
Igår var jag på konfirmations "lektion". Från kl. 12-16 alltså 4timmar!! På kvällen skulle våran familj på 45 årskalas, men jag gick inte för att jag var så trött. Så jag var hemma och kollade på ENSAM HEMMa, en passande film.
 
Fotade några fina höstlöv i förrgår.

Marknad

Efter skolan var jag ju men Emelie på marknaden. Jag köpte en munk och ett "godissnöre" och en T-shirt på H&M för 30kr. Här kommer en bild på den ;)


Dagen imorgon

Imorgon har vi super sköna lektioner: slöjd, svenska, data och no och slutar halv två! Efter skolan åker jag och Emelie in till stan :)


~mina skor~

Idag har vi haft orienterings prov och jag var super nervös!! Men det gick bra, jag tog alla 13 kontroller på 75min och hade 15min tillgodo ;)
Men nu till mina skor. Dom var vita när jag började springa och under tiden bytte de färg till svart (brun, men jag gillar att överdriva lite)!!! Det var jätte geggigt ute i skogen och blött överallt! Jag sprang t.ex. rakt i en lerig vattenpöl som var ganska djup och jag såg inte den..först...! Så när jag kom hem nu på eftermiddagen gjorde jag en kemtvätt på dom. Eller inte, men jag tvättade dom i alla fall.
 
Före tvätten:
 
Efter tvätten:
Lite skillnad!!!!!
 
Fräst vatten :S
 
Snygg droppe jag fick där :) haha
 
Tack för mig, jag säger hej!

Måndag


GRATTIS ELLEN

Grattis på födelsedagen bästa Ellen, hoppas du får en bra dag!! ♥
 

Kladdkakemuffins

 
 
Nu har jag precis bakat kladdkakemuffins som ni kanske ser, så smarriga!!
 
Efter att man har tagit ut muffinsaran ur ugnen sjunker dom ihop lite men det är bra bra, för då kan man fylla upp med grädde och toppa med ett hallon eller någonting,
 då blir det extra gott. (gör detta innan du serverar)
 
Receptet:
Hoppas ni ser vad det står, suddig bild!
 
Lycka till :)

..Prov..

Hejsvejs! Prov: Tidigare i veckan hade vi ett matte prov, jag fick 18,5 av 20 poäng. Idag har jag haft NO prov och det gick nog bra tror jag, imorgon ska vi ha ett svårt matteprov och på tisdag ska vi ha ett orienterings prov och jag är inte så bra på just det (jag ska orientera själv!). Veckan efter det ska vi ha ett spanska och hemhunskaps prov!!!! Önska mig lycka till, kan behövas haha ;)

ByeByeByeByeBye • Hejdå!


Skol/klassfotot

Idag kom skolfotot hem i våra brevlådor och jag blev ganska nöjd faktiskt!
 
 
 
Tre tjejer ville vara anonyma, haha :P
Jag står på andra raden ~ nummer 5
 

dagen igår

Igår gjorde jag och Ida massa bra saker. Vi klippte gräset, städade, diskade, dammsög och lagade mat!!! Vi är så duktiga, hehe :)
 
Jag gick också runt i trädgården igår och tog in det trädgården hade att erbjuda:
 

 
Päron, tomater, vndruvor, äpplen, physalis
 

 

TjenaHallåHej

Imorgon efter skolan ska jag och fia till Liseberg!!! Vi tar tåget till Göteborg runt kl.2 och tar tåget hem igen kl.7. Dom hade några "åk kuponger" kvar sen dom var där på Ericsson dagen :)
 
Just nu är mamma och pappa i Paris på arbetsresa, jag är avis men dom har i alla fall köpt presenter till oss!!! hihi
 
Nu ska Jag och Ida sova, GODNATT
We♥It

Facebook

Tidigare idag skaffade jag facebook för första gången i mitt liv! Hahaha just nu vet jag inte direkt hur det fungerar men ja lär mig snart... Fia hjälpte mig med detta :)
 
Picture from: Wallpapers

fem dansande pandor

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 

 


Tråkig söndag


Dagens tanke: Varför heter Söndag Sunday på engelska? Alltså solig dag var fick dom solen ifrån, söndag borde ju heta RAINDAY efter som det regnar mer än vad det är sol!!! Hajar ni? SUNday = RAINday
 
I morse var jag på gudstjänst i kyrkan. När jag kom hem gjorde jag läxa, SO och engelska glosor så nu kan jag det. Har precis ätit och nu ska jag nog läsa lite i våran bok som vi håller på att läsa i skolan. 
 
 Inlägg från ipaden ;~}
 
 

konfirmation

Nu är jag hemma från hajken och vi har haft det roligt. Lekt lekar, haft lektioner om Gud m.m. Vi gick och la oss tolv och jag kunde inte sova, jag slumrade till någon minut vaknade somnade om osv. Vi skulle gå upp kl.8 och det är tidigt på en lördag!!!
 
Nu ska vi äta hörs :-)
 
Bild från Kroatien i Sommras ♥

Friday!!

Idag slutade jag skolan halv 2 och efter det gick jag hem till Emelie och lämnade hennes MatteBok, hon är förkyld och behövde jobba ikapp lite.
 
Senare i eftermiddag ska jag på "Hajk" med konfa. gruppen. Vi ska sova över i kyrkan, och vad vi ska göra vet jag inte riktigt. Vi blir 8 eller 9 tjejer och 3 killar tror jag. Hajken slutar imorgon kl.18.00, och sen på söndag ska vi på gudstjänst mellan 10-11. Jag har fullt upp denna helgen kan man säga!!! :)
 
Nu ska jag packa, ha det så bra
 

Tisdag

Efter skolan var jag och Emelie med varandra och gjorde So-läxan. Vi hann med ganska mycket, men inget annat än läxa ;) Detta kommer låta konstigt, men jag var tvungen att väga hur mycket läxa vi hade och de blev 3KG läxa, haha!!!
 
 

Godmorgon

Nu var det måndag igen och skola, idag har vi sovmorgon och börjar kl.9 och slutar kl.15.05.
Senare i eftermiddag ska jag till kulturskolan och spela klarinett.
 
På tal om ingenting, nu har jag bestämt mig för att jag ska konfimera mig!
 
seeeeee yuoooo sooooon
 

SKOGEN

Idag har jag varit ute i skogen och letat efter kantareller, hittade några stycken. Det var rättså svårt att hitta svamp eftersom det låg fullt med gula björklöv överallt.
onödig fakta: Jag tog 146 bilder när jag var ute i skogen och när jag rensat korten belv det bara 42 bilder kvar!
 
 
• Elin Carlsson • Nikon COOLPIX L21 • 2 September 2012 •
 

Ny dator

Nu har jag och pappa varit och lämnat tillbaka datorn och köpt en ny modell!!!
Hoppas att den blir bra, sitter och skriver på den nu faktiskt och tar lite foton med webb-cam som denna bilden
 
 
;)

datorn.....

Som sagt jag skulle ju lägga upp bilder på min nya dator men det var ett konstigt/irriterande ljud som lät i fläkten hela tiden så att man fick ont i huvudet. Idag åkte vi in till net on net och bytte till samma (fast en annan) dator. Åkte hem och provade men den lät lika mycket!!!!! Så imorgon får vi åka in och lämna tillbaka den helt.
Det kan vara så att jag får mammas och pappas dator istället... :/
 
:(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(    :(