Julmys

Igår eftermiddag var en "kompisfamilj" hemma hos oss och vi gjorde julgodis! Det blev så gott!!! Jag och Ida har ju gudisförbud, men vi fick äta igår ändå :P. Här kommer bilder och recept om ni vill göra dessa två sorter. 
 
 
 
 
 
 

v. 48

Jag har varit superdålig på att blogga nu under praoveckan, men här kommer en liten sammanfattning om vad jag har gjort/ haft det. Jag har ju varit på en reklambyrå och jag har fått olika övningaar och ett projekt. Jag har bland annat fått göra ett visitkort, två olika julkort, färgskalor, en affisch och en julkalender som var 150cm x 150cm = Väldigt stor. Jag här även julpyntat lite i deras lokaler, satt upp 13 julstjärnor, två julgranar, slagit in mängder med paket osv. haha! Jag tycker att det var en väldigt trevlig stämning bland alla anställda.
Det har även brunnit i en närliggande bygnad, jag tror det var en bilverkstad som brann. Ni kanske har läst det i tidningen.
 
Lite bilder:
 
Branden...
 
Övning i PhotoShop
 
 
Julkalendern
 

Några bilder från Malta

 
 
 
 
 
 

Söndag

På förmiddagen idag var våran familj, kusiner, mormor och morfar varit ute (2,5h) och gått en tipspromenad.
Sedan har jag varit på julkonsert i Bäckäng, och orkestern som jag är med i spelade några låtar. Vi spelade The Lion King, Coral, Abide With Me och Disney Time.
 
Nu ska jag snart äta lite och sedan blir det TV-kväll. Solsidan, Hellenius Hörna och sista delen av Bron, kan inte bli bättre!! Har ni sett Bron? Om inte så måste ni se den, jag tror att man kan titta på den på svtplay. Synd att detta är sista avsnittet! Man kan inte slita sig, serien är liksom höjdpunkten av veckan :P
 
Imorgon blir det prao för min del, alla nior ska praoa dessa två veckor som kommer (v.48-49). Första veckan ska jag vara på en reklambyrå REKYL och andra veckan i Chilli butiken, i Knalleland.
 
He en bra vecka :)
 
 

Presenter

 
 
 
Detta är mina presenter som jag har fått! Jag är jätte glad för alla, tack så mycket :)
Ser nu att jag glömde ta ett enskillt kort på fårskinnsfällen, haha.
 

Tips..!

Ett väldigt stort misstag, som jag nu ska berätta för er att inte göra...! När jag skapade ett instagram-konto så använde jag en randome mailadress...(GÖR INTE DET!) Jag fick upp en ruta att jag var tvungen att byta lösenord och jag skulle ange min mailadress. Som var ungefär som [email protected]så lösenordet skickades dit och jag har ingen aning om vem som har den adressen... Så jag kunde inte använda kontot efter det...! Gör inte samma misstag!

Stan

Idag köpte jag ett par svarta dr. denim jeans på face, behövde verkligen nya svarta!
 
(google)
 
Jag har också fått en födelsedagspresent från Emelie idag, en Victoria's Secret, body splash.
Älskar den!! Taaack!!!
 
 

Uppdatering..

 
Äntligen är jag klar med alla läxor för denna veckan och kan pusta ut.!! Det har varit helt kaos, jag har haft en stor svenskainlämning och har suttit och pluggat på den varje dag i en hel vecka! Sedan har jag också övat till ett so prov. 
Idag har det äntligen snöat!  Haha, det känns konstigt att skriva det ordet, snöa. 
Imorgon ska jag och Emelie åka in en sväng till stan, hörs :)

God jul i förskott!

Haha, jag och Ida är små tomtenissar


Kalas!

Idag har vi haft ett litet kalas för mig, med farmor, farfar, mormor, morfar och Birgit och Ingemar (våra grannar). Jag är väldigt glad över mina presenter som jag fick! Tack till er!! 
Nästa helg ska vi ha ett till kalas, då blir det för mina kusiner. 

Godnatt :)

Gekås

Igår var vi (familjen) på Gekås, Ullared och shoppade lite. Det var väldigt lång kö för att komma in! Men det gick ändå ganska fort. Vi var där i över 6 timmar!! Första timmarna gick det knappt att komma fram bland alla människor. Det var kundvagnar överallt och alla var tokiga haha, de skulle nog köpa massa julklappar bl.a. Jag hittade faktiskt inte så mycket som jag ville ha. Men några saker blev det, ett mobilfodral (som man har runt halsen), en lampfot, strumpor, en kofta och så köpte jag och Ida nagellack, tre stycken som har extra smal pensel.  

Fotboll




Virkning

 
 
Just nu håller jag på att virka mormorsrutor som jag ska sy ihop till en kudde. Bilden ovan har jag precis redigerat ihop och det är mina mormorsrutor på bilderna!
Mönstret som jag går efter finns i boken Galen i garn. Vill ni veta mönstret så kommentera!

15 bast

Då var man ytterligare ett år äldre, 15år!
Imorse kom familjen in och sjöng för mig och jag fick frukost på sängen, och såklart paket! Ida hade virkat en jätte söt converse-sko i orange, jag fick också en biobiljett av henne. Av mamma och pappa fick jag en fårskinnspläd (som jag önskat mig), ett betalkort, pengar och en liten tripp till Gekås/Ullared nu på lördag. 

Idag har jag blivit grattad av en väldigt massa människor och det är ju alltid roligt! Klassen till och med sjöng för mig på svenska lektionen, hihi. :P

Sedan på eftermiddagen åkte jag till Kulturskolan och Ellen hade köpt så fina presenter! Ett par not-örhängen och en kladdkaksbok (jag som älskar kladdkaka och allt)! 

När jag sedan kom hem hade pappa gjort supergod middag. Grillad fläskfilé och klyftpotatis, så gott!

TACK TILL ALLA SOM UPPVAKTAT MIG PÅ MIN DAG!

Birthday!!

 

PhotoShop

Idag har jag exprimenterat lite med photoshop och redigerat några bilder.
 
 
Här te.x så använde jag den högra bilden som bakgrund och klippte ut mig från andra fotot och satte ihop dem.
 
 
... och så här blev det, ganska bra faktiskt!
 

       
 

Hej igen

För er som har missat det så har jag varit på Malta, det var en vecka sen jag kom hem. Det har varit så härligt, varmt och skönt i havet! Men någon dag så åskade ganska mycket och det slog ner blixtar lite överallt. Men annars bra haha :P. Det kommer att komma upp lite bilder om ett tag, de är nämligen inte överladdade än. 
Kram..




En vecka!

Idag är det bara 7 dagar kvar tills jag fyller år!!




MALTA

#seabankhotel #malta #semester #2013


Hem igen..

Idag eller snarare inatt kl. 02.30 gick vi upp..! Nu ska vi ta transfern till flygplatsen och planet går 07.05. Är så trött just nu!!

Inte långt kvar nu...

Idag är det bara 13 dagar kvar tills jag fyller 15 år...!!! :)