gott nytt år!

Så här ser jag ut just nu. Klippte ihop några bilder i Ps precis. Blev inte så bra..haha
 

2013 → 2014

Hej på er alla!
Idag är sista dagen på 2013, som ni nog inte har missat, haha :P.
Vi ska fira in det nya året med några familjer som vi brukar firar midsommar med.
Vi ska bland annat spela paketleken!! Så kul
 
Hörs sen ♥
 
 

N E W Y E A R

 

T O M T E B L O S S

 
 
 
Jag och Ida var precis ute och tog några bilder när vi "ritar" med tomtebloss, pappa tog bilderna.
Första bilden är lite redigerad, de andra är det inte. Alla blev inte så bra, men vi ska nog fota mera imorgon.
 
 

HalliHallå

Jag har inte varit så aktiv här på bloggen nu under mellandagana. Mina kusiner från sthlm har varit här, så vi har lekt med dom och även firat jul tillsammans. Sedan har vi också gjort andra saker. I det stora hela är jag nöjd med denna julen. Men det hade blivit mer julkänsla om det hade varit vitt på marken, SNÖ! Som tur är ska jag och familjen åka till fjällen i Januari, med en "kompisfamilj", kul :). 

Mina Julklappar

 
 
Pengar  Broddar • Mjukisbyxor • AfterEight • Duk • Tejp • Örhängesställ • handuk • Badlakarn • Brace • Biokort • Halslänk • Mobilväska Stans • Arbetshandskar • Etui • T-shirt (kom inte med på bilden).

Merry Christmas!!

 
 

Dan före dan

Idag har jag inte hittat på någonting roligt alls. Väntar bara på julafton nu! Tittar nu på Bingolottos uppesittarkväll som jag gör varje år, men det var så där denna gången tycker jag. 




Julmys i stan

Nu är jag på väg in till stan för att möta Ellen. Vi ska julhandla lite :) Synd bara att det regnar i stället för att snöa. 

Our Christmas Tree

 
 
♥PhotoByMe
 

Pyssel

Denna veckan hade vi ju elevensval i skolan och jag hade slöjd.
Här kommer bilder på några av sakerna jag gjorde.
Vill ni ha mönster på tomten kan ni kommentera inlägget.
 
 
 

Skolavslutning

Idag har jag skolavslutning! Nu tittar jag på en fotbollsturnering som alla "klass-lag" ska spela. Det finns även andra aktiviteter att göra, baka pepparkakor, spela spel, titta på film, spela datorspel m.m. Avslutningen är ca kl. 15. 




Ljusshow

 När vi var i gbg tittade vi på en ljusshow som visades på konstmuseets fasad.
Jag har satt ihop mina mobilfilmer till en liten film. Inte så bra kvalité, men ni kan nog se ändå :)
 
 

Sön-Mån

Igår var jag i Göteborg med mamma och Ida. Vi gick i stan tillsammans med mammas kusin. Jag köpte inte så mycket, en present till pappa och en topp (linne) till mig från Chelsea.
 
Idag har varit en sådan dag som paraplyn vränger sig ut och in. Mer behöver jag inte säga.
I skolan nu har vi elevens val, jag har syslöjd och får göra jul pyssel/saker. Efter skolan åkte jag till kulturskolan och spelade sista gången innan jullovet. Tänk att det bara är 8 dagar kvar till julafton!!!
 
 

Julkort!

När jag kom hem från skolan idag öppnade jag brevlådan och där i låg ett kuvertet med mitt namn på....
 
 
Det var från Maria Montazami! Himla nice att jag fick ett utav deras familjs julkort :)
 
 
Lite bättre bild ↓
 
Jag läser hennes blogg och så skulle de skicka iväg 1000 julkort tror jag det var. Så jag mailade och önskade om ett julkort. Och idag fick jag det!

Luciatåg

Nu är jag precis hemkommen från Missionkyrkan. Har varit och lyssnat på Idas klass, sexornas och fyrornas luciatåg. De var sammanlagt ca. 150 personer med i tåget! Det var väldigt fint och jag fick riktig julstämning! 





Ett erkännande om...

Bananflugor är irriterande, och det har de alltid varit! När som helst och var som helst kan de attackera, bokstavligen attackera. Idag tex. var det en liten enveten bananfluga som flög rakt in i ansiktet på mig. Jag viftade bort den och slog till den med handen, men tror ni att den gav upp..? Nej. Efter några sekunder var den tillbaka igen och surrade omkring. Bananflugan pep nog 'Luften är frii, luften är fri'.(För att retas). Jag tror att flugan trodde att den var mäktigare än va den igentligen var.
   Lite vett måste väl ändå hans banan-fluge-mamma lärt honom. Det är inte så himla trevligt attt ha en bananfluga runt ansiktet som aldrig ger sig. Eftersom den är så liten är det lätt att äta upp den och att få in den i näsan (eller andra missöden). Jag menar, hur trevligt är det för mig och hur trevligt är det då för lilla bananflugan på en skala..? Inte så mysigt nej. 
   Jag undrar om bananflugor verkligen har några ögon (inga stora i alla fall), han kan väl se sig för. Det finns mycket plats i världen för bananflugor. Måste då flugan vara just i mitt rum, vid mitt skrivbord och i mitt ansiktet? Det är väl inte för mycket begärt att flugan kan ta och hålla sig på avstånd.
   Bananflugorna måste tänka på att de inte har 7 liv som en katt har. Buddhistiska och hinduiska bananflugor har nog bra självförtroende eftersom de tror på karma [återfödelse] i sin religion. De är lite mer macho än vanliga kristna bananflugor.
 
Detta var gårdagens tankar om bananflugor. Jag gillar att gå lite över gränsen och överdriva lite...eller ganska mycket! Det går ju att skriva hur mycket som helst om bananflugor. Hahaha och ja, jag har för mycket fritid nu när jag inte har några läxor.
 
Ha det gött, xoxo!
 
 
 
 

Ljus i december

(experiment video)


M Å N D A G

Idag har det varit en ganska lugn skoldag. I so:n tittar vi på film, Narnia. Sedan har vi haft ett boksamtal i svenskan. Annars är det mycket repetition i ämnena. Det är ju bara 4 riktiga skoldagar kvar denna terminen!! För nästa vecka har vi elevens val, fotbollsturnering och lite andra aktiviteter. Slutar skolan på torsdag eftermiddag!! Godnatt :)

2013 l 12 l 08

Idag har vi varit i farmor och farfars skog och huggit vår julgran. Jag tyckte att granen var ful, med det tyckte ingen annan så nu står granen i vårat garage och väntar på att bli intagen. Men det väntar inte jag på, haha. Jag vill ha en julgran som är ganska hög och den ska vara hyfsat tät och allmänt bra. :P Här kommer lite bilder.... Jag ser nu att mamma har tagit bort massa bilder som jag tagit och som jag skulle lägga ut här på bloggen, så det blev bara två som ni kunde se...
 
 
 
 
 

.

 

Fredag

Igår var sista praodagen på Chilli. När jag slutade för dagen sa de till mig att jag fick välja en av deras teddyplädar! Det fanns typ 10 olika färger och jag tog en beige. De är så mjuka och gosiga :)
Efter praon åkte jag hem i snöstormen, iskallt var det verkligen! Men det är kul att det äntligen är snö.
På kvällen åkte vi till pappas arbetskamrat och hade det lite roligt. Vi körde några lagtävlingar och en lek gick ut på att sätta ut alla bokstäver på ett datorskrivbord. Det var faktiskt riktigt svårt.
 
 
 

Nooo!

Idag har jag inte haft en GODmorgon! Det hela började med att klockradion ringde i vanlig tid kl. 08.50. Jag vaknade och satte den på alarm igen om tio minuter, tror ni den ringde? Nej....! Jag vaknade av en ren slump kl. 09.45, jag börjar praon kl. 10.00. Jag slängde mig upp ur sängen, klädde på mig, ringde mormor och som tur var skulle hon precis in till stan! Sedan gjorde jag iordning två snabba smörgåsar, och stack iväg! 10 minuter tog det, att vakna och vara ute ur huset! REKORD! " jag kom bara 12 minuter försent till praon. Första gången i mitt liv som jag försovit mig.... Haha :)