Helg!

Idag har jag haft ett matteprov som handlade om Volym och det gick nog bra tror jag. Nästa vecka har jag hur mycket läxor som helst! 
Efter skolan åkte jag direkt in till stan och gick till badhuset för att simma lite. Totalt blev det en kilometer som jag simmade (40längder), hihi. 
Nu blir det tv-tittande :)

Vad har kvällen emot mig?

2 bad things that happened for a moment ago. 

Jag skulle dra ner persiennen och min blomma som stod i fönstret hade fastnat med orkidé-roten i snöret. Så blomman+ krukan flög upp i luften och landade på golvet och gick sönder (syftar på krukan). Så jag fick hämta dammsugaren och städa lite så här på "kvällskvisten". 

Andra grejen: Jag lägger mig i sängen och håller telefonen i handen. Av någon oklar anledning släpper jag mobilen och den råkar hamna mellan sängen och väggen i en liten springa. Jag rör mig tyst/ sakta som en snigel och hoppas att mobilen inte ska ramla ner, under sängen. Men har jag tur? Nej och den pangar ner på golvet. 

Godnatt. 

Tv


Nu har äntligen familjen annorlunda börjat igen :P


SEMLOR

 
 
Årets första semlor!!

T A N D Å D A L E N

Alinde & Erika & Ida & Jag


Lördag

HALLOJ!
 
Denna veckan har det inte gått att göra några inlägg, internet på min dator har inte fungerat. Men nu gör det de igen!
 
Idag har jag, pappa och Ida varit i stan för att köpa jeans. På Face köpte jag ett par Dr.Denim jeans (duke blue). Det var 50%, så byxorna kostade 200kr.
 
(google)
 

BloggLäsare ~ kommentar


Detta gjorde min dag :)
Tack så jättemycket för din gulliga kommentar!



Måndag

Då var det måndag igen då och nu ska jag dra mig mot skolan.
 Have a good day ;)




M I L K S H A K E

En superenkel milkshake som jag brukar göra.
Det som behövs är:
 
♥ Jordgubbar
♥ Banan
♥ Mjölk
 
Sedan är det bara att mixa ihop allt
Det är både gott och nyttigt!
 
(google)

Valet är avklarat!

Äntligen har jag valt gymnasieval! Har ju gått och länkt på det i över en månad och velat fram och tillbaka. Men just för tillfället känner jag mig nöjd. Det här var det preliminära valet för att se om man skulle kunna komma in på linjen, osv. Skulle jag inte bli nöjd eller ändra mig, så kan jag göra det till sommaren.
 
Idag har jag gjort lite läxa, svenska och engelska. Sedan har jag även spelat Monopol med pappa och Ida, och så klart var det jag som förlorade... och nu är jag nyss hemkommen från ett pass på Friskis&Svettis. Om en stund ska jag sätta mig i soffan och titta på tv, skönt :P. 
 
 

Nattens ljud

Mitt i natten och jag ligger i sängen och ska sova... Då hör jag ett ljud utifrån hallen (nära mitt rum) att någon säger, "sou-so". Fatta hur rädd man blir! Jag kände inte igen rösten...jag tänkte... Kom på att det var Idas Sims som lät. Det låter så ibland (när hon har på ljudet). Hahah! :D

Teater

Nu sitter jag på en buss och är på väg till Göteborg för att gå på teater. Min klass, 9C och 9D åker dit. 
I morse fick vi sovmorgon till kl. 11.30! Bara för att vi skulle åka på teater och det var på skoltid. 

:)


"Dream away"

Nu har jag precis sett "En resa för livet" i tv4. Darin och Eagle-Eye har gjort en riktigt bra och superfin låt, enligt mig! Klicka på länken och lyssna på den :)

http://youtu.be/HAgu-oyp2L0

Torsdag

Hej! Nu är jag tillbaka och hemma igen efter en rolig skidresa i Sälen! Jag ska visa er lite bilder senare som jag har på min mobil. Laddar ur dom i helgen. Vi har åkt skidor i Tandådalen och i Hundfjället, väldigt fina backar tycker jag. 
 
Innan jag åkte iväg beställde jag ett pannband på MyByMolly.com ~ en kollektion av Molly Sandén. Nu har jag fått hem det och jag tycker det är väldigt fint. Kostar just nu 89kr och fri frakt. Ni hittar pannbandet Här!
 
 

Tandådalen

Hej! Nu sitter jag i våran fjällenstuga och ska snart åka ut i backarna igen. Vädret är idag väldigt dåligt, det regnar och är blött! Inte bästa vädret att åka skidor. Hej så länge :)




B L O G G E N ~ 2 Å R

Just idag har jag haft min blogg (den här), i två hela år!! Tiden har gått så himla fort :P
 
02-01-2012 → 02-01-2014
 
 
 

Gott nytt år 2014!