G R U N D S U N D

Min dag i bilder ☀️




RockeyRoadKladdkaka

Klicka på länken här nedan för att veta receptet på en rockey road kladdkaka som jag och Ida bakade igår :)
 
HÄR!!!
 



24 juli

I måndags började jag att hjälpa pappa att rensa ut och skruva ner bl.a. gips från garaget. (Vi ska riva och bygga ett nytt garage). Så förmiddagen idag bestod av att hjälpa till.
På eftermiddagen åkte vi ner till stranden med en annan familj. Det var skönt att svalka sig något, när det var så varmt ute. 




T U R K I E T 2014

☀️


T U R K I E T ~ bilder #1

 
 

Uppdatering från turkland

Hello!! Som ni vet så är jag just nu i Turkiet! Det är så varmt här, runt 35-40 grader. Havet är underbart och skönt. Det känns som att det enda vi gör är att ligga i en solstol (i skuggan) och läsa bok, bada och äta mat och sedan upprepa det igen  haha😂. I förrgår blev jag förkyld, typiskt. Anna hade haft det före och nu har jag fått förkylningen. Jag är super hes, hostig och är riktigt snuvig. Och värmen för inte saken bättre. Men jag känner att jag håller på att bli frisk. Imorgon är sista dagen här! Vi åker till flygplatsen på kvällen imorgon. 



Detta är mina förfrisknings medel :P

Hasta la vista Amigos

Nej, jag ska inte till Spanien, vilket ni kanske trodde när ni läste rubriken. Jag åker till Turkiet idag [wiiihooo]!! Planet går om några timmar. Det ska bli så roligt och så skönt, till och med lite för skönt.. det är 40 grader där nu! Jag kommer komma hem som en kokt, skållad tomat, haha! :'D. Kommer troligtvis att uppdatera bloggen när vi är där nere. Får se hur nätverket är först.
 
byeBYE
 
 
 
 
 

Jag?! springa?!

 
(Tryck på videon i vänstra hörnet för att få ljud)
 
Runt klockan 12 ringde Anna mig och frågade om jag och Ida ville följa med henne ut och springa. Jag var tveksam, eftersom jag nästan aldrig är ute och springer och har dålig kondition, enligt mig själv. Men vi följde med och det kan ha varit bland det jobbigaste. Blev trött och torr i munnen efter bara några minuter! Men det käns ganska bra nu efteråt. Förutom att jag känner på mig att jag kommer att få en väldig träningsvärk... Vi var ute i 40 minuter och sprang-jogga-powerwalk-gick. Rundan blev ca. 7 eller 8 km.
 
Varför jag har med denna Vine är för att den stämmer in på mig i vanliga fall. Men nu blev det ju ett unddantag :P
 
"How normal people run"
"How I run... haha, I don't run"
 

☆ ★ ☆ ★ ☆ 


Boktips

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg om den bokserien jag läser. Igår tog sista delen slut :(.
Alla böcker var riktigt bra enligt mig! Det är också en bra sommarläsnings bok. Jag läste ju aldrig första boken i serien, för att jag trodde att jag började på första boken men så var dettydligen andra boken... Det gjorde egentligen inget men det är ju alltid rolit att vara med från början.
 
 
 

Sommar ♥


AltanHäng

Vi taggar Turkiet om några dagar!



Tisdag

Idag har jag varit ute typ hela dagen! Jag, mamma och Ida har varit nere vid sjön och solat och badat. Jag ska inte säga att det var varmt, för det var det inte. Men efter att ha pinat ner sig så blev det varmt efter ett tag. Annars har jag mest legat i en solstol på altanen och läst en bok. Just nu läser jag en serie som heter SAKNAD, den är så himla bra. Det ingår 5 böcker i serien. Jag (råkade) börja läsa bok 2 men men... Och nu har jag bara en bok kvar!! Vill inte att den ska ta slut. Jag började läsa bok 4 i söndags kväll och nu är den utläst, ca. 200 sidor, så inte så tjock. 
Nu ska jag dra iväg och träna lite, byee

New stuffs

När vi åkte hem från Grundsund i eftermiddags stannade vi på Torp. Jag köpte en svartbikini (över och underdel) på H&M, en topp på Bikbok och 2 par shorts på Stadium. :)




:)

Solig söndag!

Hejsan lilla bloggisen och alla som läser den.
Just nu befinner jag mig i Grundsund. Me and my family kom upp hit i fredags kväll. Idag har varit bästa dagen på länge! Syftar mest på vädret då.. Det har varit hur varmt som helst och sooool! Äntligen!! Jag tycker inte det har varit bra väder på jättelänge. Och jag måste berätta att jag inte har haft shorts en enda gång på hela (det som gått) sommarlovet, helt galet!! Eftersom jag har varit ute i solen hela dagen så har min kropp/hud skiftat färg. Weeey! Det var på tiden, haha😜. Idag har jag även badat i havet för första gången i år. Det var faktiskt väldigt skönt. Jag har också kört båt och då menar jag verkligen JAG. Jag har bestämt mig för att ta båt-körkort och då måste jag ju börja någon stanns. Roligt roligt! :D. När vi var ute med båten vid. 21 tiden, såg jag en säl i havet och den var ca 5m ifrån oss. Vi fiskade även makrill och jag fick upp 2 st. 

Så detta var alltså lite om min dag! Hoppas att ni också har haft en solig och bra dag :)





trosdagskväll

Igår var jag inne på trosdagskväll i Borås och såg på när Agnes sjöng och uppträdde.
Jag tycker att det var väldigt bra, men inget publikrekord direkt som de trott.
De hade väl med vädret att göra..
:)
 
 
 
 
(mina Iphone 4 bilder)

Heart

 
 
 
 
Idag tog jag några bilder och detta blev riktigt coolt!
Till bilderna använde jag en ring, en bok, ficklampa.
(oredigerade bilder)
 

flaska + ljus

I Söndags efter att jag kommit hem från känsö såg jag en tom, glasflaska med fin etikett och kurvor. Direkt när jag såg den visste jag vad jag skulle göra med den... En ljusstake! Sätta i ett ljus och så småningom låta stearinet droppa ner på flaskan. Det kommer att bli så fint!