I slutet av maj?

Idag har vi lagt lite stenar i landet, så himla fint det blev....

Haha, Nej det är faktiskt inga stenar, det är hagel! Det har haglat hur mycket som helst nu på eftermiddagen. 



Och varför inte ta och isbada också? :P


ElevensVal

De senaste tre dagarna har vi haft "elevens val" på skolan. Jag har haft bakning/matlagning och blomsterarrangemang. I måndags var vi på Borås museum, igår lagade vi mat och bakade och idag gjorde vi lite mera mat, bl.a. sill och smörgåstårta, vi dukade och gjorde olika dekorationer med blommor. Jag gjorde en krans och en liten blomgrupp. Efter det så åt vi maten och efterrätterna var godast 😋.





we♥it

 
Kika in på min we♥it -> http://weheartit.com/eliiincarlsson
 
 

Klassresan i videoform...

 En liten video från våran klassresa i Smögen!
 

New in

Igår efter skolan åkte jag och mamma in till trofés utförsäljning,
för att jag ville kolla om det fanns någon fin bikini.
And yes, I found a bikini! Över- och underdel kostade tillsammans 70 kr!
 
 
 
 
Bikinin ser lite konstig ut när den ligger ner, men den är mycket bättre på :).
 

min egendesignade kudde

 
 
 
Det senaste året i slöjden har jag arbetat med denna kudde. Det tog hur lång tid som helst, men nu äntligen är jag klar! Är väldigt nöjd och det här är den enda som finns i hela världen.... :P
 

Inte långt kvar!




Grattis mamma!

Idag har min fina mamma fyllt år! Jag och Ida hade tyvärr inte hunnit köpa någon present! Men det ska vi fixa i helgen. Nu på eftermiddagen har vi varit hos mormor o morfar och ätit mat och tårta! Riktig somrig mat och god. Vi satt ute eftersom att det var så varmt och skönt. 

Love u mom 💕



Spexfoto!

Idag har vi tagit spexfoto och temat var "va vad du vid", eller rättare sagt så hade vi inget tema. Jag var en slags agent och står näst längst upp, längst till vänster!




Klasströjan

 

9C på klassresa!

Hej! Nu är vi i klassen på Ramsviks camping (smögen). Har haft det väldigt roligt idag! Åker hem imorgon vid 15. Mer bilder får ni se när jag är hemma :) godnatt





I'm back

Hej på er! Den senaste veckan har det varit något konstigt med "inläggsskrivandet", det har inte gått att publicera. Men nu funkar det igen :). Under veckan har jag bl.a haft 2 nationella prov i matte och det gick nog ganska bra. De prov som återstår är ett matte muntligt och sedan två geografi NP. Skönt att det snart är över, haha. Sedan är också våra klasströjor beställda!! Vi har kommit överens om att ha en grå tröja med dragkedja. Sedan är det en text på framsidan och allas namn på baksidan. Jag kommer att visa er en blid när vi fått dom. Vi har också bokat in vart och när vi i klassen ska åka på klassresa. Vi åker nästa helg till Smögen och är borta 17-18maj. Ska bli så roligt! Nu har jag äntligen valt gymnasium, det blir beteende för min del. Hoppas att det blir bra :). Så det här var lite om vad som hänt under denna veckan. See Ya
 
 

Grundsund #3

 
 
 
 
 
Dessa bilder är tagna på ett berg under Påskafton
#påskeld

HALO

 
Herre gud vad märkligt det var att se den här ringen runt solen! Det är inte varje dag detta intärffar.
Morfar såg ringen och mamma googlade på vad det kunde vara [google fixar allt].
Detta fenomenet kallas HALO och det står att fenomenet uppstår då sol- eller månljuset bryts och reflekteras i iskristaller som svävar i atmosfären. Läs mer om det HÄR!
 
Kika ut nu och se om ni ser det! Sloglasögon kan behövas :P

Grundsund ~ bilder #2

Bilderna är tagna vid Vägeröds Dalar
 
 
 
 
 
 

Mina Nya Snapord

HejHallojj! 
För en månadsen ungefär kom jag på ordet SnapFace eller FaceSnap. För då skickade jag videos med en kompis, eftersom FaceTime inte funkade. Och nu har snapchat kommit med att man kan ha ett videosamtal. Eller jag vet inte riktigt om man kan parta med varandra genom det, men man kan i alla fall se varandra. Och nu har jag ordet som alla borde börja använda!! Snapface eller FaceSnap, vet inte riktigt vilket jag tycker är bäst! Vad tycker ni och vilket skulle ni helst vilja använda? Kommentera gärna :). 

Exempel 1
"Ska vi ta och facesnapa ikväll?"

Exempel 2
"Det är så kul att snapfacea med dig"

Så kom ihåg var ni hörde orden först. Just det, här på bloggen, haha!

Ha de gött, tjao :P

MarschSpelning

Nu är jag på väg in till ytterligare en spelning i centrum. Vi ska spela i ett demonstrationståg, som vår orkester är med i varje år. 

Igår efter spelningen som vi hade, gick jag och Emelie och kollade på kortegen. Det var första gången som jag var och tittade på den. Det var även väldigt mycket folk i stan just då.