=)

 

Ett youtube-klipp

 
 

en dag med mycket gjort...

Hej alla, om ni inte orkar läsa om allt jag gjort idag, kan ni skrolla ner till nästa inlägg istället XD.
 
Min dag började med att jag steg upp halv tio och åt frukost vid tv:n, sedan duschade jag. Av en anledning började jag att städa i mina skåp och hyllor. Jag ville flytta mitt smyckeskrin som stod i fönstret, till en hylla istället. Men den kunde inte stå i hyllan eftersom det inte fanns plats. "Så på den vägen var det". Det tog ca. 3 timmar för mig att flytta om och rensa allt! När jag rensade i ett skåp hittade jag mina gamla skolböcker från 1:an - 6:an, haha det var kul att se. När jag äntligen var klar med städandet och smyckeskrinet hade fått sin officiella plats, gjorde jag ett collage om våran semester (och det var inte på datorn). Åt mat. Spelade jag sims på telefonen :P. Sedan ville jag baka och då blev det nötchokladrutor, recept och bilder kommer senare. Jag satte mig ner vid datorn och började göra/ klippa ihop filmen om semestern, som jag planerat att jag ska göra. Men jag orkade inte göra det så länge eftersom ljudet bara försvann hela tiden! Jag och pappa gick ut och spelade badminton en stund. Började läsa en bok, andra delen i serien om Jennie. Åt kvällsmat. Tog en promenad med mamma och Ida. Vi gick ut då det blev ösregn, tog på oss regnkläder. Vi gick ungefär en mil!! Ni fattar ni att det blev varmt och gå runt i regnkläder. Nu är jag helt apa trött och tänker krypa ner i sängen och fortsätta på min "braiga" bok!
 
Det var allt för mig, godbey.
(jag vet att det inte stavas så, men det lät mycket bättre till meningen, haha)
 
 

Måndag

 
En bild jag nyss redigerade ↑
 
Idag har vi varit nere vid sjön och badat med kusinerna, hoppat studsmatta och massa annat. Senare på eftermiddagen åkte jag, mamma och Ida till knalleland. Jag köpte en bikiniöverdel på H&M för 30kr ↓. Jag gillar när det är rea överallt haha. :P
 

de jag köpte i grundsund

Skor ~Sko Karlssons, Lysekil. 
Deo ~ Apoteket, Lysekil. 
Tröja ~ Hannas i hamnen, Grundsund.
Mobilskal ~ Hannas i hamnen, Grundsund.

Kusinerna (Kort inlägg)

Hej, just nu leker jag och ida med våra kusiner som är på besök ifrån Stockholm. Tråkigt väder dock, vi som tänkte bada i sjön.. men hoppas det blir bättre väder i morgon! Måste tillbaka in i leken nu men vi hörs. :P
 

Some Pictures

Bilder från en klippa i grundsund
 

Sverige ~ Spanien del2

Förutom eiffeltornet såg vi också dessa kända byggnader.
 
Stannade någon stans på vägen och fotade på ett fält.
 
Här är vi äntligen i Spanien!!! (var där i 5dagar)
 
På väg hem och vi åkte genom ett fint område, moseldalen.
 
Så det var allt kommer en video om ett tag :)

Grundsund

Min vecka i Grundsund!
(Tills nästa video ska jag försöka att ladda in bättre musik)


Nu är jag hemma från en vecka i Grundsund

Det kommer snart att komma upp en video från videofyme som jag gjort om grundsund och min vistelse där. Så håll utkik!
 
När jag tänker efter så har jag knappt varit hemma i sommar, har varit ute på massa olika äventyr hihi! :)
 
Jag på ett berg i G.sund
 

Hallihallå

Just nu sitter jag på en balkong i Skaftös Skärgård någonstans och har det perfa!! Har varit här (i mormor och morfars sommarstuga) i 3 dagar nu och det har varit fint väder och varmt hela tiden! Jag har till och med badat i havet tre gånger, men det var ganska kallt. Ha det gött :)


Min frulle

...Starta alltid dagen med nyttig och helsosam fruko....blablabla. Det blev typ någon reklamannons nu. Men idag har jag faktiskt gjort en extra god frukost och det var väl tack vare jordgubbarna. Så bilden där uppe ska nu symboliseran min frukost, eller inte symboliserar utan det är min frukost. Pungt (•) slut. & Har ni lagt märke till den gör söta vovven i bakgrunden?! Om inte gör det :D
 
Men ojdå nu blev det visst ett helt inlägg om min frukost..och bara babbel.
 
Have a nice day, det ska i alla fall jag ha. ....Nu när jag började dagen med en rejäl frukost och allt......
Hahaha, nä nu får jag ta och säga heeeeejdåå =)
 

min Europa shopping

Detta är vad jag köpte på resan
 
 
PARIS
Handkräm från Yves Rocher
 
Souvenir från en tunnelbanestation :)
 
T-shirt från Monoprix
 
Pyjamas från C&A
 
FRANKRIKE
Armband från ett marknadsstånd vid franska rivieran
 
SPANIEN
Strandväska från en affär som jag inte vet namnet på.
 

Torsdag

Halloj! Idag har jag varit uppe med tuppen, har hunnit med hur mycket som helst! Vaknade klockan sju och åkte och plockade jordgubbar i Dalsjöfors (tror jag det hette). Åkte så tidigt för att det blir så mycket folk och så tar det slut ganska fort. Så det är bra att vara i tid.. Redan när vi kom var det en lång kö för att få plocka! Totalt plockade vi 11,3 Liter! När jag kom hem satte jag mig lite vid datorn och redigerade bilder. Sedan bestämde jag mig för att baka någonting. Jag slog upp bakboken och sidan som kom upp var hur man bakar vaniljbullar. Så jag bestämde mig för att baka det även fast det var lite komplicerat. När jag satt igång insåg jag att vi inte hade någon jäst. Så jag och pappa åkte till CG och köpte det. Resultatet blev bra men det tog lååååg tid kan jag lova.
Nu ska jag, mamma och Ida cykla till Sandared och lämna till baka böcker. När jag kommer tillbaka ska jag klippa gräset.

TackOHejDetVarAlltFörMig


Sverige ~ Spanien del1

I Malmö åkte vi förbi Turning torso och Sommarlovsbussen :P
 
Stadsmusikanterna i Bremen, Tyskland. En känd staty tydligen.
 
En dag tog vi tunnelbanan till Amsterdam! (Knarkarnas stad)
 
..Ja ni ser själva..
 
Åhh detta kommer att bli en fin bröllops bild bland vallmofältet! (Frankrike)
 
Normandiekusten i Frankrike. Ett berg som ser ut som en elefantsnabel, sevärdighet!
 
Eiffeltornet i Paris!!!
 

Runt om i Europa

Som sagt i tidigare inlägget, så har jag och min familj bilat till Spanien! Vi har åkt igenom 8 länder sammanlagt: Sverige - Danmark - Tyskland - Nederländerna - Belgien - Luxemburg - Frankrike - Spaninen
 
Vi har övernattat på flera olika hotell. Jag kommer att göra en film om hotellrummen vi bodde på, men det kommer om ett tag. Meningen mad denna resan var att uppleva olika saker, som Paris och allt vad det innebär och att åka ner till franska rivieran. Från franska rivieran är det inte långt till Spanien, så varför inte ta en tripp dit också. Så dit åkte vi med! :P Det har varit jättekul och jag har med mig massa minnen som jag alltid kommer att komma ihåg!
 
Om jag ska skriva om allt som jag har upplevt så kommer det bli hur mycket som helst, och ni kommer hinna somna innan hälften, haha. Med bliderna som kommer i nästa inlägg får ni i alla fall se lite vad vi har gjort/ varit.
 

BACK!!

Hej alla glada semerstefirare nu är jag tillbaka (haha)!
 
Ni kan inte gissa var jag har gjort under mitt lilla blogguppehåll. Jag och min familj har nämnligen bilat genom Europa och ända ner till Spanien!  Vi kom hem idag eftermiddag. På vägen ner var vi bla. i Paris och var där i två dagar. Jag orkar inte skriva om allt nu, kommer senare.
 
Här är en bild (collage) som jag precis gjort klart.
 
 
 
Om ni inte ser vad det föreställer så är det olika bider som jag har tagit på kända byggnader i Paris :P